KWALITARIA DE NIEUWE DUKDALF

Recentebeoordeling


4 sterren uit 532 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria De Nieuwe Dukdalf. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 20:12 alles was op bestelling gemaakt, goed heet toen het aankwam. RAS patat echt een aanrader, die zie je niet meer op veel plekken.
29 mei 2024 om 22:02 Patat was slap en voor 13 euro mag je toch wel voor 4 personen patat verwachten.
26 mei 2024 om 20:00 Om 16:30 had ik een bestelling geplaatst en daarbij had ik de bezorgtijd om 18:00 gedaan. Het kwam om 18:20… daarnaast was de helft gaar en de andere helft ligt nog in de snackbar ofzo want de porties waren mini! De kipnuggets waren doordrengt in vet
18 mei 2024 om 7:56 Weer helemaal goed
30 apr 2024 om 20:15 Heel lekker
28 apr 2024 om 7:29 Ik weet niet hoeveel tijd er tussen mag zitten tussen, het moment dat de computer zegt dat elk moment op de deurbel wordt gedrukt, en de daadwerkelijke aankomst? ik zal niet meer zo snel bestellen, en laten bezorgen, kom het liever zelf halen, sorry
24 apr 2024 om 20:55 Lekker lekker toppie
21 apr 2024 om 9:05 Het was tóp weer, behalve het weer
27 mrt 2024 om 19:46 Perfect zoals altijd
14 mrt 2024 om 19:31 Blij dat er weer RASpatat was alleen qua hoeveelheid een beetje matig. Wel lekker gegeten
3 mrt 2024 om 18:52 Altijd goed eten en perfecte bezorging.
12 feb 2024 om 19:53 Melige hompen frites , niet lekker !